dimarts, 31 de març del 2009

Avui fa un any que vam entregar la nostra sol.licitud d´adopció al ICCA




Si !! ja ha passat un any i que ràpid que ha pasat i que lent també ... ara mirant enrere penso que el temps ha volat !!, encara que en molts moments durant aquest any semblava que no arrivaba el moment de fer el curs d´idoneïtat, de rebrer el ci , de recopil.lar tots els papers , ...de saber la data de registre ....
Tant de bo que el temps vagi tant ràpid fins que les nostres mans puguin agafar les manetes del nostre petitet o petiteta , però per altre banda quan veig crèixer tant ràpid al Marçal , tambè m´agradaria que el temps s´atures ...i és que la infancia dels peques té tants moments bónics i especials que voldries guardar per sempre i tot pasa tant ràpid!!!

Tant ràpid i tant lent...... !!!!

divendres, 27 de març del 2009

Zhao , la peli sobre adopció a la Xina




Avui he llegit una breu noticia al diari que m ´ha cridat l´atenció , anunciava l ´estrena d´aquest cap de setmana als cinemes Icària de Bcn sobre la adopció de nenes xineses a Espanya.

Us deixo la sinopsi , si voleu més informació :http://www.zhao.es/main.html


diumenge, 22 de març del 2009

Ens visita en Pasqualet, el conillet de Pasqua




A la nostra familia, alguns anys ens visita el conill de PASQUA . El diumenge de Rams amaga ous als testos i després de beneïr els palmons , a la tornada a casa els peques els han de trobar . És una tradicio molt divertida que ve de Suissa i Alemanya i als nostres peques els hi encanta . Allà es celebra el diumenge següent però com que tradicionalment amb la nostra familia ens veiem aquest dia doncs l´ avancem una setmana . No sé molt bè com va començar la tradició a la familia però crec que ens la va explicar fa molts anys una amiga suissa de la familia , la Hildee.
Aquest cap de setmana aprofitant que la Raquel, una amigueta del Marçal es quedava a dormir a casa, el conillet va fer una visita avançada i ja ens ha comunicat que aquest diumenge de rams tornarà...estem molt nervisososss ... els ous que amaga són de xocolata i están bonisimssssss venen directament de Suissaaaaa .


divendres, 20 de març del 2009

Un fil vermell i en Teo ens ajuden a ....











aprendre a cordar-nos les sabates....








Aquesta setmana estàvem els dos tafanejant novetats en una llibreria del nostre poble ( ens encanta mirar llibres ...i no ens podem resistir...per nosaltres les llibreries són un perilllllllll i ara que estan repletes amb totes les novetats preparades per Sant Jordi encara més ) i el Marçal em va ensenyar un conte on el Teo feia un petit curset per aprendre a cordar- se les sabates , com ens va agradar molt i teníem aquesta assignatura pendent ..donç apa a practicar....

Si ja sé que amb sis anys li podria haver ensenyat abans a cordar-se les sabates ...culpa meva es cert...però com a l ´escola están tot el cicle infantil matxancant amb les sabates sense cordons , ja tens el xip de no comprar-li res amb cordons i es clar si no li compres sabates en cordons , dons es clar tampoc li ensenyes a cordar-se les sabates "de cordons". Pero el Teo ha sigut un gran i pacient mestre i desprès d´una estoneta de practica per fi ...JA PODEM COMPRAR SABATES AMB CORDONS !!!!
Aprofito la entrada per deixar aquesta pregunta al aire : els facilitem massa les coses als peques ?

dijous, 19 de març del 2009

Moltes Felicitats Superpapi


Una imatge val mes que mil paraules així que Felicitats Papi feu un tandem papi-fillet fantástic....hem d´acabar la crema catalanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

divendres, 13 de març del 2009

Pere i Silvia ...estirant molts fils vermells


Ara fa més o menys un any i mig que vam decidir tirar endavant amb el nostre projecte d´adopció . Durant el temps que va durar la nostra reflexió , si tiràvem endavant , si seria nacional o internacional ,vam anar a informar-nos al ICCA , i vam visitar un parell d´ ECAI. Les dues entrevistes van ser molt decepcionants ja que ens pintaven un panorama força incert i amb poques esperances d´aconseguir el que tant desitgem. Vam xerrar molt entre nosaltres dos i amb alguns amics molt íntims, vam llegir alguns llibres que ens havien recomanat ...
Peró hi va haver dues circumstancies que ens van donar molta empenta per tirar endavant , la primera va ser la arribada a la família de la meva neboda Jana Lai Fujing , la nostra princesa oriental ens va robar el cor des de el primer moment que la vam conèixer , a nosaltres i al Marçal que ja el dia de la seva arribada al Prat volia que ens la portesim a casa.
A la Jana no la vaig conèixer com a tots els meus altres nebots a la clínica Dexeus envoltats de la gran família que som sinó a la meva feina a travès del blog del Pere i amb totes les meves companyes de feina al costat i jo super emocionada i amb llàgrimes als ulls de veure que per fi havien pogut abraçar el seu somni ...el moment en que vaig veure a traves de les fotos ,que el Pere ens penjava a diari, la trobada amb la Jana ,el recordaré sempre i una d´aquelles fotos en les que la Carme abraça a la Jana per primera vegada encara es al meu panell del despatx amb les fotos del Marçal . Sense dubte van ser moments que han marcat la meva vida ja que es van remoure tants sentiments dins meu que en aquell moment ho vaig saber ,la decisió estava presa ,no tenia dubtes de tirar endavant amb l´adopcio i el país seria Xina ja que aquesta decisio que venia de molt anys enrera ara prenia tot el sentit del món.
La primera vegada que vaig entrar a un blog va ser al Raconet de la Jana, la Marta i la Clara , i gracies a ell vaig començar a entrar en tot aquest món dels blogs i de les webs que per a mi fins aquell moment era totalment desconegut... durant aquest període un día rellegint entre una historia i un altre vaig anar a parar a la web de la Sílvia , Filla del cor, i dia a dia veient les imatges de les dues princeses i gràcies als narradors d´aquestes dues boniques histories els dubtes es van anar alleujant i desprès d´explicar al Marçal una mica el nostre projecte i convence´l de que la seva germana acabaria parlant Català...ja que segons les seves paraules " jo no vull un bebè que parli xino vull que parli Català"...donç ens vam tirar de cap a enllestir papers .
Amb tot això vull explicar-vos que la nostra decisió d´adoptar no sorgeix d´ unes boniques imatges trobades a un blog però que aquests blogs van ajudar molt a veure que podíem tirar endavant i que tot aquells complicadisims tràmits que ens demanaven i que se´ns feien tant feixucs acabarien a bon port i que al fi aconseguiríem la familia que tant desitjàvem tenir.
PERE y SÍLVIA Gràcies per haver començat a estirar del nostre fil vermell abans que nosaltres mateixos ,amb els vostres blogs diàriament ajudeu a molta mes gent de la que podeu imaginar...Seguiu estirant els fils i guiant els estels que vindran d´Orient per il.luminar-nos les nits .

dissabte, 7 de març del 2009

7 de Març de 2009 avui fa 20 anys que estem junts


Donç si avui fa 20 anys des de aquell fantàstic viatge per Europa , i especialment dels dies passats a Amsterdam , la nostra ciutat per sempre ja que allà va començar tot ..


Les mans estrenyen les mans , els ulls amoixen els ulls .

Així comença la historia dels nostres cors .

És nit de Març... R.Tagore.

divendres, 6 de març del 2009

A 3 metres sobre el cel

Aquest és el llibre que acabo de llegir-me ...M´encanta llegir , per a mi és el millor antridepresiu i una dels máxims plaers de la vida , així que de vegada en quant aniré comentant i recomomenant oh no el llibre que tinc entre les mans .
Aquest m ´ha agradat molt , és sobre l´amor a la adolescencia, revius amb una mica de nostalgia aquella etapa tant boja i bónica ...encara que tot s´ha de dir jo , o millor dit nosaltres no la vam viure ni de bon tros amb la mateixa intensitat que la parella protagonista del llibre.
Sense ser literatura d´alt standing , está força bè per reviure temps pasats , apa si us animeu disfruteu-la ¡¡¡

per cert el autor es Federico Moccia i ha sigut un best seller a Italia .

diumenge, 1 de març del 2009

Data de registre per fi ...16 de Febrer 2009!!!!



Aquesta setmana per fi ens ha donat la data de registre , 16 de Febrer .. després de un primer moment d´alegria i alleujament per tenir data ,va venir el baixó per veure tot el que quedava per endavant desprès de tot el que quedava enrere, que us asseguro que és molt ...
El baixón començava a allargar se inútilment i desprès d´unes "xerradetes terapèutiques " de qui sempre esta al costat per escoltar ( eh, Sílvia ?) , donç vam encaminar el cap de setmana d´ una manera més positiva i amb ganes de celebrar-ho. Així que vam decidir que el dissabte ho celebraríem anant a dinar a Barcelona i fent alguna coseta més.
Tenia pendent visitar la botiga de L´Anna Maldonado (gracies Pili per una recomanació tant interessant) per encarregar una coseta per la Jana i només arribar a la botiga, a l´aparador m´esperaba aquest anell amb la imatge de la nena amb les mans enlaire ... a mi aquesta nena en un moment així em diu : " ep , espereu- me ! que darrera d ´aquestes manetes hi ha un gran somriure ..." la coincidència de que el Marçal tingui una foto igual de fa només una setmana ,em fa pensar que hi ha coses que no passen perque si...
Desprès vam anar a dinar per celebrar el registre ,a un restaurant que es diu Specchio Magico i es clar vam demanar al mirallet per el nostre futur , a part de dinar la millor pasta que hem menjat mai ...al marxar vam portar-nos una sorpresa, al darrera de la tarja del restaurant deia :" Caminante , son tus huellas el camino y nada más ;caminante, no hay camino se hace camino al andar . Com sabeu la coneguda poesia de Machado ...un dia ple de senyals o de missatges com volgueu ....no teníem previst anar a aquest restaurant ni tan sols el coneixíem però una amiga ens el va recomanar . Darrera d´aquelles manetes ens espera un gran somriure ,pot ser haurem de fer molt camí però arribarem segur ¡¡¡només espero que els deu dits no siguin senyal de 10 anys d ´espera...això no , però si fos així .....donç seguiria havent al darrera un gran somriure...i mentre per els que esperem...NO PAREM DE SOMRIURE !!