dilluns, 11 de maig del 2009

Els primers desitjos de La Manta dels cent desitjos





Uf, aquesta entrada em fa moltisima il.lusió . Ja tenim el primer desitj per la manta dels cent desitjos ! el primer regal per la Clàudia o el Biel i ens ´ha arribat d´Africa, millor dit d´algú que té el cor a Africa....La Victòria d ´Arrivarás d´Etiopia.
El primer regal que vam rebre per el nostre primer fill, el Marçal, també va venir d´Africa , era una sonall fer a ma de vímet i ens els va portar una amiga que tornava d´una caravana solidària al Sàhara , i la coincidència m´ha encantat...El desitj és una preciositat i igual que el sonall serà una d´aquelles coses que sempre guardaré amb molt molt carinyo ...Gracies Victòria ¡¡¡
...i seguim amb les coincidències ...la Victòria em va enviar un desitj per l´Anna , una noia molt especial que espera el seu nen, el Nicolás o la Martina que vindrà de Mali molt aviat ...al dir-li a la Victòria que l´Anna no havia pogut fer la manta i que això la posava molt trista , de seguida en va enviar un per ella ...i la casualitat ha sigut que quan he anat avui a portar-li li he dit que tenia dues sorpreses per ella ....I m ´ha contestat :" uf que passa avui ??? mira quin sms he rebut avui" i al missatge hi havien molt bones noticies sobre la seva propera assignació....A les hores li he donat el desitj de la Victòria i el que li he fet jo mateixa i li han encantat ...estava super feliç ...crec que aquest 11 de Maig el recordarà per sempre!!!!!
Estic segura que els fills no venen amb un pa sota el braç , però si amb una colla de bons amics que comparteixen els millors moments que vivim i que viurem....gracies a ells ( al Marçal, i al Biel o la Clàudia sense haber arribat ) he conegut a gent molt especial que ja estimo una mica o molt i que espero que segueixi sent així per molt anys o millor, per tota la vida.