dissabte, 7 de febrer del 2009

Estem esperant un nen ...o una mica d´história

Donç si, estem esperant un infant ...peró , no , no estem embarassats o potser si ?? La veritat és que jo m ´hi sento d´embarassada ..si, és un embaràs del cor però tinc sentiments iguals al meu embaraç del Marçal...molta il.lusió, alegria, impaciència, papallones a la panxa i la sensació que malgrat les dificultats tot anirà molt bé ...hummm només en manquen els vòmits però això no em preocupa gens us ho asseguro ¡¡¡¡

Per els que no ens coneixeu tenim un Sol Solet ,que és com li dèiem al Marçal quan era a la panxa de la mama i no sabíem si era nen o nena , té sis anys ,moltissssssssssssiiiiimes ganes de tenir un germanet , tantes com nosaltres de tornar a ser pares i des de fa un any estem en procés d´adopció d´un peque a la Xina .

La nostra aventura va començar desprès de moltes decepcions amb els embarassos de la panxa , diversos mesos de reflexió i una mica ajudats per els missatges que dues petitones ens enviaven desde la Xina ( Jana i Aïna moltes gracies per ajudar i per traduir-nos els missatges, nosaltres de Xinés encara ni idea ) , quan vam saber per elles que el nostre segon fill havia decidit néixer a la Xina , dons ens vam posar a treballar i el 31 de Març vam entregar la sol·licitud per anar a buscar a la Clàudia o al Biel .

Des de a les hores hem fet moltssssssssss tràmits ,pocs amics al ministeri de justícia , on quasi sortim amb antecedents penals quan anàvem a buscar el document que certificava justament el contrari i hem conegut a persones molt especials que segurament ja ens acompanyaran en el reste de les nostres vides i es que els fills, adoptats o no t´uneixen a molta gent, no crec que cap fill porti un pa sota el braç però si una colla d´amics amb els que compartir aquest meravellós fet que és ser pare o mare.

El 29 de Desembre vam entregar per fi ,el nostre expedient definitiu al ICCA i desprès de que els nostres papers i els funcionaris encarregats pasesin unes bones i llargues vacances de nadal, les últimes noticies que tenim del Ministeri és que el dia 23 de Gener sortia cap a Xina per celebrar el nou any del Bou recent estrenat , i es que ja és tradició que els nostres papers arribin a tot arreu en dies festius.. entreguem la sol.licitud per Setmana Santa, certificat d ´idoneitat per l´11 de Setembre ,tramitació a transmes per la Purissima , entrega a l´ICCA, per Cap d´any , els Reis al Ministeri a Madrid i el Nou any volant cap a Xina .

I ara esperant data de registre ¡¡¡¡

En aquesta quasi primera entrada vull donar les gracies per el suport i ajuda rebuts en tot el temps que portem desitjant aquest segon fill , no em vull oblidar a ningú i cadascú ja sap per que el cito . un petonet per tots. Jana,Aïna,Carme,LLum, Pere,Chelo,Esther,Tina, MªRosa, Pilar,Sílvia,Maite,Isabel´s, Santi,Maria Jesús, Àngels ,etc......

6 comentaris:

  1. Us desitgem tota la sort del món i us assegurem que a la nostra agenda de l'any 201? ja està reservat per venir a montar una festa grossa a l'aeroport.
    Esperem que el temps d'espera millori!!!! La sensació de l'embaràs que has descrit tan bé, és meravellosa, i a sobre sense peus inflats ni nàusees.
    petons
    Anna, Andreu i Laura Youna

    ResponElimina
  2. Moltes Grácies , a part de molta sort ens has de desitjar molta salut ...perque jo he calculat que més o menys ens queden 21 anys per ser asignats , així que no se si serem pares o avis ... i el Marçal pare ... o serem pares i avis al hora ¡¡ aixó si ,si m´enganxa en plena jubilació tindrè tot el temps del mon... evidentment que us esperem al aeroport.

    ResponElimina
  3. Per cert grácies per pasar-te per aquí i petonetssss

    ResponElimina
  4. m'alegra passar l'espera amb tots vosaltres, i espero que els 18 anys que em queden a mi i els 21 que et queden a tu es facin fum i ben aviat puguem començar a deixar el terra de l'aeroport ple de paperets i confeti....jejejejejeje

    segur que els de l'aeroport ens troben a faltar...jejejejejejej

    per cert, t'he deixat un desafiament al meu bloc, així que si et vé de gust el pots recollir!!!!

    sílvia

    ResponElimina
  5. Hola!!! Soy Ester, he encontrado vuestro blog a traveés del de Silvia, espero que poco apoco vayais llenandolo de palabras y frase que nos hagan pasar el tiempo y aprendiendo de todo.

    Seguro que os qeda poquito para la fecha de registro.

    Muchos besos, Ester.
    http://enunbosquedelachina.spaces.live.com/

    ResponElimina
  6. Molta paciència en aquest llarg camí...

    He trobat el vostre blog, i m'agrada veure com els que estem en aquest procés sentim el mateix...embaras del cor, sense cap vomit i amb molta paciència.

    Ja anirem parlatn...temim moooolt temps!

    Petons
    Carolina

    http://perladorient.blogspot.com/

    ResponElimina