dijous, 22 d’octubre del 2009

Em xiulen les oides, algú parla de mi ?


Han sigut molts mesos lluny d´aquesta finestreta .... les noticies o millor dit la manca de noticies des de Xina en aquests mesos em desesperaven una mica i vaig decidir fer una paradeta , no sé si a partir d´ara tornaré a tenir la dinàmica de tenir actualitzat el blog , però avui si, avui i ha una petita novetat , es ben petita però espero que ajudi a aixecar els ànims d´algú en quant a les poquetes noticies que rebem de que pot estar passant amb els nostres expedients a Xina ...us explico :

Porto tota la setmana amb la sensació de que estaven literalment remenant el nostre expedient , ja se que es una tonteria però era quelcom així com quan diem que et xiulen les oïdes perquè algú esta parlant de tú, dons quelcom similar, com un neguit , intuïció , digueu- li com vulguis. El cas es que aquest mati he rebut per sorpresa una trucada del icaa , després de 8 mesos sense noticies, es clar m´he sorprès moltisim i efectivament quelcom estava passant amb el nostre expedient ja que els havien avisat del ministeri que havíem de refer el taló emès al CCAA ja que els xinesos ho requerien perquè el que tenien estava caducat...caducat ? però si no tenia caducitat ( ho vam demanar expresament)
Desprès de mil trucades al banc, al ministeri, a transmès , al final hem descobert el problema , el banc de santander que es la entitat amb la que vam fer els talons ha canviat de nom o raó social o quelcom similar y ara no existeix com a tal com a BCSH i per tant es clar el taló no es valid , amb el taló del BLAS en principi no hi ha hagut problemes ja que l´han ingressat abans . Atenció a les famílies que en els últims mesos hagueu enviat els talons i siguin del Santander .... a més al ser talons confirmats a tu el banc te´ls cobra en el moment de fer-los per tant no tens cap sospita de que no siguin correctes.
A banda de les gestions que hem hagut de fer i que fins dimarts no viatjarà de nou el taló cap a Xina , la bona noticia es que sembla que a Xina van una mica més avançats en la revisió dels expedients . He parlat amb el ministeri a Madrid i m´han confirmat que tot fa pensar que si, que al tenir revisats tots els expedients del any 2007 que era on hi havia el tap, el 2008 i 2009 no hi havia tants expedients i estan fent força via. Tot hi així també m ´han comentat que hi ha uns mil expedients per resoldre només a Catalunya. Ara manca veure com es va movent la finestreta de revisions dels expedients i si això confirma el que m´han dit tant a Madrid com a la Generalitat.
Ja sé que no son grans novetats ni per tirar coets però si dona una escletxeta d´esperança....
Seguim esperant....intentant no desesperar.....
PD ...per cert la nostra data de registre es 16 de febrer de 2009

5 comentaris:

  1. Hola Mercé!!

    Encantada de que te hayas puesto en contacto conmigo...

    No te preocupes porque tu blog esté en catalán, yo despacito, puedo leerlo y entiendo bastantes cosas.

    Gracias por tus preciosas palabras, gracias por atreverte a contarme lo que sientes, porque a pesar de la distancia, de no conocernos personalmente y de lo que pueda decir la gente...leer los blogs de personas que pasan por lo mismo que nosotros, es conocer su corazón. Y eso, es lo más bonito que hay, porque hasta de amigos íntimos se desconocen muchas cosas, y nosotros abrimos el alma en esta espera...

    Te mando el más fuerte de los besos, y se lo que sientes, porque en andalucía que podemos abrir doble expediente, también estuvimos tentados de abrir otro...pero al final, no pudimos...Demasiado camino recorrido en China...en noviembre, 3 años ya... así que nos quedamos en este viaje...

    Un besazo, ¡¡que hijo más precios tenéis!! y para lo que quieras y cuando quieras, ya sabes donde me tienes, al otro lado de la ventanita...

    ResponElimina
  2. ánims guapísima, ja veuràs com això acabarà movent-se de veritat!!!!!

    petons

    ResponElimina
  3. Ei me'n alegro de veure't per aquí de nou!!! I estic amb la Sílvia això es mourà de veritat!!!! molts ànims i... gràcies MOLTES gràcies per tot!!!

    ResponElimina
  4. Una escletxa d'esparença és el que necessitem, i molt sacs de paciència.
    Algún dia això ha de canviar...no???
    Anims que un dia més és un dia menys.
    Carolina

    ResponElimina
  5. Ei, se m'havia passat aquesta entrada, tot i que veig que té unes 3 setmanetes ja... uffff...
    M'alegro tornar-te a veure... i m'alegra de que les coses s'alleugereixin una mica... a veure si en passen via i el vostre petito/na s'acosta aviat a vosaltres.
    laura.

    ResponElimina