diumenge, 6 de desembre del 2009

avui una recomanacio ...Kinderland



Fa un any es va obrir un món màgic al nostre poble, Kindeland, jugar i leer....
la veritat es que des de el primer dia em va cridar la atenció el cartell i el ambient que es veia des de fora ..." ràpid , ràpid entrem" li vaig dir al Marçal i quan vam traspassar la porta de la botiga ...no sabíem on mirar ...no és només les meravelloses joguines que tenen , totes elles ben originals i especials ,la varietat de contes infantils....es el entusiasme i la fantàstica atenció de la Mercè explicant cada un dels contes , dels jocs, del petits trucs ....quan entrem mai sabem a la hora que sortirem ..realment un món màgic.
Han estrenat una nova web i es poden fer comandes per internet però jo realment el que us recomano es que els visiteu no virtualment ...jo ja li he recomanat al Tio i als reis que es passin per allà , així que no cal que els hi passeu la web ...ja la ténen. www.kinder-land.es
I per els creadors realment felicitats....
ah¡ estan especialitzats en joguines i contes alemanys ja que la Mercè i el Alberto ( creadors de kinderland) son d´origen mig català mig alemany.

3 comentaris:

  1. Aquesta és la botigueta que he vist en altres fotos??? Si és la mateixa té molt bona pinta sí! Ara em passo per la web, gràcies!

    ResponElimina
  2. Siiiii Victória ¡¡, allá vaig entregar el teu desig per la noia de Mali ,( llástima que desde que va anar a buscar al seu peque hem perdut el contacte amb l´Ana , però es veu que tot va anar bè )
    A la Mercè del Kinderland li he passat la teva entrada dels contes d´adopció per si vol fer una secció i estava encantadaaaaa.
    Quan la faci fem visita juntes per inagurar-la vale ?
    petonsssss
    Molts petons

    ResponElimina
  3. Ara donaré una volta per la web!
    Gràcies.

    ResponElimina