diumenge, 1 de març del 2009

Data de registre per fi ...16 de Febrer 2009!!!!



Aquesta setmana per fi ens ha donat la data de registre , 16 de Febrer .. després de un primer moment d´alegria i alleujament per tenir data ,va venir el baixó per veure tot el que quedava per endavant desprès de tot el que quedava enrere, que us asseguro que és molt ...
El baixón començava a allargar se inútilment i desprès d´unes "xerradetes terapèutiques " de qui sempre esta al costat per escoltar ( eh, Sílvia ?) , donç vam encaminar el cap de setmana d´ una manera més positiva i amb ganes de celebrar-ho. Així que vam decidir que el dissabte ho celebraríem anant a dinar a Barcelona i fent alguna coseta més.
Tenia pendent visitar la botiga de L´Anna Maldonado (gracies Pili per una recomanació tant interessant) per encarregar una coseta per la Jana i només arribar a la botiga, a l´aparador m´esperaba aquest anell amb la imatge de la nena amb les mans enlaire ... a mi aquesta nena en un moment així em diu : " ep , espereu- me ! que darrera d ´aquestes manetes hi ha un gran somriure ..." la coincidència de que el Marçal tingui una foto igual de fa només una setmana ,em fa pensar que hi ha coses que no passen perque si...
Desprès vam anar a dinar per celebrar el registre ,a un restaurant que es diu Specchio Magico i es clar vam demanar al mirallet per el nostre futur , a part de dinar la millor pasta que hem menjat mai ...al marxar vam portar-nos una sorpresa, al darrera de la tarja del restaurant deia :" Caminante , son tus huellas el camino y nada más ;caminante, no hay camino se hace camino al andar . Com sabeu la coneguda poesia de Machado ...un dia ple de senyals o de missatges com volgueu ....no teníem previst anar a aquest restaurant ni tan sols el coneixíem però una amiga ens el va recomanar . Darrera d´aquelles manetes ens espera un gran somriure ,pot ser haurem de fer molt camí però arribarem segur ¡¡¡només espero que els deu dits no siguin senyal de 10 anys d ´espera...això no , però si fos així .....donç seguiria havent al darrera un gran somriure...i mentre per els que esperem...NO PAREM DE SOMRIURE !!

4 comentaris:

  1. m'en alegro molt de què ho hàgiu cel.lebrat com la ocasió s'ho mereix!!!!!.....són dies que sempre es recorden amb molta tendresa.

    que bonic i quina coincidència això de les mans.....és molt emotiu!!!
    jo també hi crec molt en les senyals.......jejejeje

    moltes felicitats família.....i ja ho sabeu, cada dia és un dia menys que ens queda!!!!

    sílvia

    ResponElimina
  2. Moltes Felicitats per aquesta data de registre. Ja teniu per fi la "data".

    Quina senyal més bonica, està clar que aquest anellet t'estava esperant!! És una preciosa coincidència i que t'acosta una miqueta més al vostre tant estimat futur fill/a.

    M'alegro molt que t'hagin agradat les il.lustracions, la veritat és que ha sigut tot un descobriment.

    Petonets i vinga cap endavant!!!!

    ResponElimina
  3. Moltísimes felicitats, ara a prendre's-ho amb paciència.
    Isabel

    ResponElimina
  4. Hola,
    m'han fet gràcia les coincidències i les "senyals"... m'has fet somriure i m'has fet recordar una que em va sobresaltar... http://unviatgediferent.blogspot.com/2008/11/momento-nescaf.html la pots llegir a l'enllaç que t'he deixat.
    Laura.

    ResponElimina