diumenge, 22 de març del 2009

Ens visita en Pasqualet, el conillet de Pasqua




A la nostra familia, alguns anys ens visita el conill de PASQUA . El diumenge de Rams amaga ous als testos i després de beneïr els palmons , a la tornada a casa els peques els han de trobar . És una tradicio molt divertida que ve de Suissa i Alemanya i als nostres peques els hi encanta . Allà es celebra el diumenge següent però com que tradicionalment amb la nostra familia ens veiem aquest dia doncs l´ avancem una setmana . No sé molt bè com va començar la tradició a la familia però crec que ens la va explicar fa molts anys una amiga suissa de la familia , la Hildee.
Aquest cap de setmana aprofitant que la Raquel, una amigueta del Marçal es quedava a dormir a casa, el conillet va fer una visita avançada i ja ens ha comunicat que aquest diumenge de rams tornarà...estem molt nervisososss ... els ous que amaga són de xocolata i están bonisimssssss venen directament de Suissaaaaa .


4 comentaris:

  1. És una tradició molt xula aquesta. Els nens s'ho passen pipa!! I m'encanta quan et pregunten: Però de veritat que existeix?
    A part de Suïssa i Alemanya també se celebra a USA i imagino que a molts més llocs com a casa teva!

    ResponElimina
  2. No n'havia sentit parlar...però segur que és molt divertit. Ja imagino que els nens ho passen bomba

    ResponElimina
  3. Jo tampoc n'havia sentit a parlar mai... serà qüestió de posar-ho en pràctica quan toqui... jeje.
    laura.

    ResponElimina
  4. No sé si s'ha gravat el comentari. Deia que molt xulo, que m'agrada molt el Pasqualet i que això ho tindré present quan tinguem a caseta al nostre tresor!!!!

    Petons!!!

    ResponElimina