divendres, 20 de març del 2009

Un fil vermell i en Teo ens ajuden a ....











aprendre a cordar-nos les sabates....








Aquesta setmana estàvem els dos tafanejant novetats en una llibreria del nostre poble ( ens encanta mirar llibres ...i no ens podem resistir...per nosaltres les llibreries són un perilllllllll i ara que estan repletes amb totes les novetats preparades per Sant Jordi encara més ) i el Marçal em va ensenyar un conte on el Teo feia un petit curset per aprendre a cordar- se les sabates , com ens va agradar molt i teníem aquesta assignatura pendent ..donç apa a practicar....

Si ja sé que amb sis anys li podria haver ensenyat abans a cordar-se les sabates ...culpa meva es cert...però com a l ´escola están tot el cicle infantil matxancant amb les sabates sense cordons , ja tens el xip de no comprar-li res amb cordons i es clar si no li compres sabates en cordons , dons es clar tampoc li ensenyes a cordar-se les sabates "de cordons". Pero el Teo ha sigut un gran i pacient mestre i desprès d´una estoneta de practica per fi ...JA PODEM COMPRAR SABATES AMB CORDONS !!!!
Aprofito la entrada per deixar aquesta pregunta al aire : els facilitem massa les coses als peques ?

3 comentaris:

  1. jejeje...!!!! perque apendre a cordar-se els cordons si venen sabates sense cordons !!!!...
    Marçal la teva mare et complica la vida...!!!!
    jajajaja....

    Un petonet ben fort

    Pere i Carme

    ResponElimina
  2. Respecta la teva pregunta...
    Suposo que com a pare o mare vols que el teu fill es compliqui el menys possible... jo penso que com en tot, cada cosa té el seu moment i si fins als 6 anys el Marçal no ha necessitat aprendre a cordar-se les sabates... doncs... quin mal hi ha? Com has pogut comprovar amb l'ajuda d'en Teo en poques hores n'ha apres, per tan, quina pressa hi havia? Cap!
    Laura.

    ResponElimina
  3. Que bona idea!!!! M'agrada molt!!! Aquest Teo...!!!!!

    Més petons!!!!

    ResponElimina